Black Friday

Ja! Ook wij doen aan Black Friday en dat is best raar als je bedenkt dat we eigenlijk haast geen opleidingen hebben gedaan de afgelopen jaren. Zoals jullie wel of niet weten ben ik nogal druk de laatste jaren met een aantal ondernemingen en dat houdt me nogal van de straat. Het meeste daarin gaat prima, sommige dingen minder en er zijn ook wel een paar zaken die meer ‘Oeps, dat had toch echt anders gemoeten!’ zijn. Tja, dat is het leven, we leren door vooruit te gaan en soms struikel je dan ook even. Hoort erbij zei mijn moeder altijd.

Voor mijn Intraday handel betekent dat ik er nog veel mee bezig ben, maar vooral met modellen die ik met wat afstand goed in de gaten kan houden terwijl ik ook andere dingen doe. Als de markt dan in 1 van mijn ‘templates valt’ zie ik dat direct, zonder dat ik mijn suffe brein er teveel lastig mee hoef te vallen, en weet ik ook direct wat te doen.  Maar al die templates uit te leggen (als antwoord op de vraag: hoe handelt Chris tegenwoordig?) is geen doen en de combinatie ervan is wellicht complexer dan ik zelf wel eens denk.

MAARRR… het kriebelt wel om weer eens ‘iets te doen’. We hebben besloten 1 van die templates, die een ontwikkeling is van ons beiden, op Black Friday aan te bieden, inclusief natuurlijk de uitleg van de template en de toepassing! Het gaat hier om een eenvoudige maar super krachtige methode, die gericht is op een bepaald soort ‘move’ in de markt die regelmatig voorkomt. Je kunt er lang niet alles mee vangen maar een typische momentum - trade komt meerdere malen per week voorbij, is eenvoudig te herkennen en relatief simpel uit te handelen. De resultaten ervan zijn echt heel heel erg goed. En het leuke is ook: dit is relatief eenvoudig aan te leren. Het is een combinatie van een idee van David en de toepassing ervan door mij. Het is herkenbaar, voorspelbaar, heeft een hele hoge hitrate en komt echt regelmatig voor.

In de korte video hier zie je wat moves die typisch zijn voor deze manier van werken.

Deze template is niet in Ninjatrader maar in Tradingview overigens.

Ok WAT is dan de Black Friday deal?

  • We (David en ik) doen een webinar van een uur of 2. Daar laten we je zien hoe je deze template kunt bouwen in Ninjatrader of Tradingview. Je krijgt er van ons, indien nodig, ook een indicator voor die je waarschijnlijk nodig zult hebben.
  • We laten je zien hoe deze set-ups te scannen en uit te handelen, in 3 varianten variererend (naar smaak!) van defensief tot agressief.
  • Daarna geven we je even de tijd om te oefenen maar we geven drie weken lang daarna iedere week een webinar waarin we jullie de kans geven je trades te laten zien. We zullen die doornemen, van commentaar voorzien en je helpen de methode te leren.

Dus:

  1. Template
  2. Methode
  3. Review van jouw / jullie trades drie weken lang 1 maal per week.

Wat mag dat kosten? Wel, eigenlijk is dit eenvoudige model letterlijk duizenden waard, als niet veel meer dan dat zelfs! Maar het is Black Friday en dan moet alles haast voor niets geloof ik… We hebben daarom besloten dit voor de haast symbolische prijs van €99,- te doen! Geen bedragen voor ons om rijk van te worden maar dat is prima… het komt voort uit de positieve energie die David uit het weer opnieuw werken met de groep heeft gehaald!

Maar dit is niet werken met een groep toch zul je denken wellicht? .. Mja.. dat is ten dele waar,, ten dele niet… online is ook een groep maar dat is niet hetzelfde… dat is zo… en daar hebben we over zitten wikken  en wegen… we wilden geen dag aanbieden hiervoor want dat kan gewoonweg niet voor een Black Friday prijsje… maar tegelijk is het wel iets wat we graag willen, en ik ook wel weer eens!

Eerlijk is eerlijk… we kwamen er niet uit maar moesten wel een knoop doorhakken en daar komt ie:  … ALS.. ik zeg ALS… er onder jullie die gebruik maken van de Black Friday deal voldoende belangstelling is om dit ook een dag live te willen zien, met extra uitleg en extra verdieping dan doen we dat en dan willen we er ook niets op verdienen. Die dag gaan we dan in januari organiseren tegen kostprijs (dus de lunch etc., een paar tientjes zal dat zijn!)

Veel meer Black Friday dan DIT kunnen we er niet van maken… sorry! Maar ik hoop dat het wel goed is zo, ik vind van wel namelijk ;)

Helaas is het op dit moment niet meer mogelijk om deel te nemen aan onze Black Friday actie.

Over de schrijver
Reactie plaatsen