Page content

Ervaringen

Sinds de oprichting in 2012 hebben we kennis mogen maken met een grote groep traders en actieve beleggers. Op dit moment telt het Master-in-Trading programma 6 groepen met in totaal 90 cursisten, de Online Trading Universiteit heeft inmiddels ruim 200 actieve leden en meer dan 4000 man hebben onze webinars en seminars al bijgewoond. Hieronder een greep uit de persoonlijke reacties die we van onze cursisten ontvingen.

Disclaimer: De ervaringen die op deze pagina worden vermeld kunnen niet representatief zijn voor de ervaring van anderen en is geen garantie voor toekomstige prestaties of succes.

Online Trading Universiteit

“Vanavond ben ik globaal door de stof gelopen. Gewoon om eens te kijken wat ik nu gekocht heb. Ik moet zeggen: dat valt zeker niet tegen! Voor het eerst zie ik echt bruikbare zaken in het echte leven (lees: traden) en dan ook nog eens gestructureerd en goed onderbouwd opgezet. En dan ook nog eens in het Nederlands. Gemaakt door 2 geschikte jongens waar ik met plezier een biertje mee zou gaan drinken. Dus, alvast mijn complimenten. Ik heb er zin in!”

– Peter

“Zonet heb ik op jullie indrukwekkende site ingelogd, een schat aan informatie en het nodigt uit tot regelmatig bezoek.”

– Leo

“Ik ben nieuw lid sinds een maandje. Mijn complimenten op de OTU er staat veel bruikbaar materiaal op en de uitleg is prima. Super.”

– Geert

“[…] Overigens complimenten voor de OTU. Veel en goed materiaal waarvan ik al het een en ander met plezier heb doorgewerkt. Al die verschillende aspecten die bij het traden komen kijken maken het interessant. Ga komende weken eens een strategie goed uittesten en verder met jullie materiaal te bekijken.”

– Jan

Master-in-Trading

“Voordat ik met de MIT begon, dacht ik te weten wat traden inhield. Ik meende zelfs te weten dat ik wist hoe je moest handelen, ondanks dat mijn resultaat negatief was. Het was slechts een kwestie van het juiste systeem vinden en dan eindelijk geld verdienen. Tijdens de MIT kwam ik er al heel snel achter dat mijn denkbeeld in deze volledig onjuist was.
[…]
Hoewel de MIT in eerste instantie een behoorlijke investering voor me was, ben ik me gaandeweg gaan beseffen dat deze investering een absolute must is, wil je je trader kwaliteiten ontwikkelen. Ik ben er nu van overtuigd, dat als ik het geld niet in de MIT had geïnvesteerd, het geld ook kwijt was geweest, maar dan aan de markt zonder bijbehorende kennis te hebben opgedaan. De MIT laat duidelijk zien dat traden veel meer is dan een trucje leren: het is een vorming van jezelf wat er uiteindelijk toe leidt dat je structureel winstgevend gaat zijn met traden.”

– Mark

“Ik ben al 18 jaar werkzaam binnen de effecten branche en ik heb hierin al velen cursussen en opleidingen gevolgd. Binnen de opleidingen die vallen onder trading is dit absoluut de beste opleiding die ik tot nu toe heb gevolgd. Het is een totaalpakket dat je aangereikt krijgt. Wil je structureel succesvol zijn in de markten, en ben je ook bereidt om hiervoor hard te werken, dan is deze opleiding absoluut aan te raden.”

– David

“Ik volg momenteel de cursus MIT 1. Ik heb heel wat trainingen gevolgd. Ik moet je zeggen dat het tot nu toe de beste cursus over trading is die ik heb gevolgd. Chris is een gedreven trainer/coach in deze. Succes!”

– Driss

“Voordat ik begon met de Master in Trading dacht ik al aardig wat kennis te hebben opgestoken in diverse cursussen bij anderen. Er werd altijd veel beloofd maar uiteindelijk kreeg je alleen een paar leuke strategieën en dan moest je verder maar uitzoeken hoe verder. Heb heel vaak het idee gehad dat je nooit het hele verhaal verteld werd. Chris belooft ook veel maar hij is een van de weinige die zijn beloftes ook waar maakt. Hij deelt enorm veel kennis en helpt je waar mogelijk. De hulp van Chris hierbij is echt fantastisch.”

– Anja

Chris zegt en deelt het standpunt dat traden 100% psychologie is en benadert dat vanuit de overtuiging dat er geen goede systemen zijn, er zijn alleen maar goede traders en dat wil hij ook van jou maken!”

– Hennie

“Het fundament van de MIT opleiding is voor mij gebaseerd op twee pijlers: trader technische aspecten en psychologische aspecten. Voor beide onderdelen is Chris voor mij een onuitputtelijke kennisbank, die in een goede opbouw de stof didactisch en gestructureerd brengt.”

– Jacco

Workshops, seminars & webinars

“Beste Chris, Jaap en Tim, Na een indrukwekkende trainingsweek in juni j.l. is er VEEL gebeurd; gestudeerd, getekend, berekend opnieuw getekend en weer nagekeken of ik alles wel goedgedaan heb, en niets over het hoofd heb gezien. Nogmaals HEEEL veel dank voor de leuke, leerzame, gezellige, motiverende, stimulerende training van jullie.”

– Hans 

“Workshop afgelopen zaterdag was echt heel goed, tijd vloog om, heerlijk intensief, op tijd begonnen en korte pauzes, van alle cursussen die ik heb gevolg was dit de beste. Bedankt Chris en Tim”

– Gerlof 

Ik heb de workshop heel positief en leerzaam ervaren. Er was een goed evenwicht in de vele onderwerpen. Een goede basis voor verdere verdieping.”

– Johan

“Dag was voor mij erg leerzaam en heeft mij houvast gegeven hoe de manier van price-action traden aan te pakken. Chris maakt je enthousiast om de OTU te doorlopen.”

– Edy

“Ik heb jouw workshop bij IG Markets (17 sept) meegemaakt en vond ieder woord dat je zei raak. Ik meen het echt hoor; toen ik thuis kwam zei ik tegen mijn vrouw dat dit het beste seminar was dat ik had meegemaakt.”

– Gerlof

“Voor mij is het belangrijk dat alles in een ontspannen sfeer heeft plaatsgevonden. Daarnaast heb jij ons veel ervaringen toevertrouwd welke ik op papier heb gezet om het beter te kunnen onthouden en na te kunnen lezen. Verder vond ik de onderwerpen boeiend en relevant en hielden verband met elkaar. Ik geef jou (jullie) hiervoor graag een compliment.”

– Jan

“Inmiddels weten wij dat Beleggen en Psychologie nauw met elkaar verbonden zijn. Wat is er mooier om met dit inzicht getraind te kunnen worden door een psycholoog die traden tot zijn professie heeft gemaakt. Bevlogen en vol enthousiasme deelt Chris niet alleen zijn kennis en ervaring betreffende zijn handelsstrategieën maar benadrukt vooral het belang van Risico- en Moneymanagement! Een training onderbouwd vanuit de psychologie en statistiek is een hele bijzondere en waardevolle ervaring.”

– Kiki

“Ik heb al wat van jullie tips van de gratis webinars in gebruik genomen, en moet zeggen dat ik daar al flink wat profijt van heb.”

– Peter

“Ten eerste wil ik even ventileren dat ik jullie webinars en online-informatie echt van grote klasse vind. Ze zijn eerlijk, oprecht en schetsen een realistisch beeld (zover ik dat kan beoordelen) van het werkelijke tradersambacht. […] Via deze weg wilde ik jullie toch even bedanken voor jullie oprechte en zeer educatieve informatie! Ga zo door!!!!”

– Maurice