Cursusoverzicht

Onderstaand vind je een overzicht van de cursussen, coachingsprogramma's en workshops die wij organiseren voor traders en beleggers uit Nederland en België. Klik op de naam van de cursus om inhoudelijk meer te weten te komen over het programma, de prijs en de eventuele cursusdata.

Najaar 2022: Optiecursus

We doen nauwelijks nog losse cursussen, behalve als we een hele goede reden hebben. We hebben een super team die deze tweedaagse cursus voor jullie gaat doen. David kennen jullie als geweldig technisch analist. Gerrit kennen jullie niet, maar wij werken al jaren met hem. Hij heeft 25 jaar ervaring als professionele optietrader.

Als iemand alles over opties weet is het Gerrit wel! Stel hem tijdens het cursusweekend al je vragen, hij zal je exact laten zien hoe je opties kan inzetten om David’s eenvoudige, maar robuuste strategie voor je werkend te maken.

Cursussen voor traders

Online Trading Universiteit

 In april 2013 lanceerden wij een uniek concept in Nederland: Een online leerschool voor zowel beginnende als ervaren traders. Deze speciale ledensite hebben wij de Online Trading Universiteit genoemd. De Online Trading Universiteit (OTU) is gebouwd door traders, voor traders! Het is onze ambitie om mensen te helpen zelfstandig denkende en handelende traders te worden door bouwstenen aan te reiken die ze stap voor stap kunnen vertalen naar hun eigen behoeften.De OTU bestaat uit ruim 10 modules over trading, met video's, artikelen, rekenmodellen en webinar opnames. Ben jij een (day)trader en heb je ook behoefte aan meer informatie en een duidelijk stappenplan? Dan verwelkomen we je graag op de Online Trading Universiteit!


Klik hier voor meer informatie.

 

Ledensite voor traders

Eens lid, altijd lid.

Ruim 10 modules.

100+ video's

Meer dan 200 leden

Genius Trading Programma

Het beste van wat we weten en kunnen in trading, verpakt in het beste van wat we weten en kunnen in opleiding. 


De afgelopen 4 jaar hebben wij, van de Ontwaakte Trader, erg veel ontdekt over wat wel én wat niet werkt en waarom iemand wel of niet een consistente trader wordt. Naast Risk, Money en Techniek hebben we nu bijvoorbeeld een intrinsiek transformatieproces in het traject ‘ingebakken’, begeleidt door een top-professional. Dit gaan we doen met maximaal 40 deelnemers in zijn totaliteit.


Klik hier voor meer informatie.


 

Stap voor stap begeleiding.

Het beste van traden, risk én psyche.

Weg naar een business met rendement.

On- en offline educatie.

Ontwikkel jezelf tot een niveau dat door anderen als geniaal zal worden gezien.

Cursussen voor Beleggers

Online Beleggings Univesiteit

De Online Beleggings Universiteit (OBU) is voor alle soorten beleggers, jong en oud, die meer willen weten over de belangrijkste aspecten van beleggen. De OBU is een ledensite die opgezet is door ervaren beleggers. Mede door onze ervaring is de OBU een enorme bron aan informatie geworden. Wij delen graag onze kennis zodat beleggers een grotere kans hebben om het gewenste rendement te behalen.


Wil je een betere belegger worden? Dan verwelkomen wij je graag op de Online Beleggings Universiteit!


Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Ledensite voor beleggers.

Eens lid, altijd lid.

Ruim 10 modules.

60+ video's & tientallen artikelen

Master in Beleggen

Wij hebben de overtuiging dat je consistent beleggen kunt leren, mits je bereidt bent om daar voldoende tijd en energie in te stoppen. In het najaar starten wij met een intensief coachingstraject voor een groep ambitieuze beleggers, genaamd Master in Tactisch Beleggen 2.0 (MTB). Het MTB programma omhelst een compleet pakket, online en offline, waarbij je tot het niveau wordt gebracht waarop je consistent kunt beleggen.


Het MTB programma is zo samengesteld dat alle belangrijke aspecten de revue passeren. Van techniek tot risk management en van psychologie tot het schrijven van een beleggingsplan. In de minimaal 11 contactmomenten staan coaching en begeleiding centraal.


Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Coachingsprogramma

Voor actieve beleggers

6 tot 9 maanden

Toegang tot de besloten ledensite

VIP en 1-op-1 coaching

Voor een selecte groep traders en beleggers bieden wij VIP coaching en 1-op-1 coaching aan.


Plan een belafspraak.

 

Grotere portefeuilles.

Afgestemd op uw situatie.

Gericht op uw wensen.

Specifieke competenties.

High-end coaching.

Even bellen?

Twijfel je welke cursus het meest geschikt is voor jou en wil je daar eens vrijblijvend met ons over praten? Stuur ons een mail met je telefoonnummer, je ervaring en je wensen op het gebied van trading en beleggen, dan nemen wij contact met je op.

Veel gestelde vragen

Ik ben een beginnende trader, met welke trading cursus kan ik het beste starten?

Al onze cursussen voor traders zijn zo samengesteld dat je als beginnende trader direct kan starten. Op de Online Trading Universiteit (OTU) vind je een basisvaardigheden module waarin alle relevante basis wordt uitgelegd in ruim 35 video's. Deelnemers aan de Master in Trading krijgen ook toegang tot de OTU en daarmee dus ook tot de basisvaardigheden module. Wil je eerst eens kennismaken met onze manier van lesgeven en coaching dan zijn de 1-daagse workshops een goede keuze.

Onze trading cursussen onderscheiden zich voornamelijk in de mate van begeleiding. Van zelfstudie en online begeleiding tot groepscoaching en 1-op-1 coaching.


Ik ben een gevorderde trader, wat is een geschikte trading cursus voor mij?

Dat is afhankelijk van het doel dat je wilt bereiken. Ben je al een goede trader en wil je investeren in je kennis en je netwerk dan is de Online Trading Universiteit een goede keuze. Ben je nog niet op het niveau dat je wilt bereiken en heb je behoefte aan coaching en begeleiding door ervaren traders dan is het Master in Trading programma een juiste keuze.


Waarom zijn jullie trading cursussen beter dan de cursussen van anderen?

Heb je even? :)

  • Echte traders: Daar waar veel opleiders in de beleggingswereld in de eerste plaats opleider zijn, zijn Chris, Jaap en David ervaren traders en beleggers die naast hun eigen handel het leuk vinden om tijd vrij te maken voor opleiding en coaching.
  • Onafhankelijk: Wij werken 100% onafhankelijk. We hebben geen enkel financieel belang om onze bezoekers of cursisten bij een bepaalde broker of andere financiële partij onder te brengen.
  • Psychologie: Psychologie is ontzettend belangrijk in trading en voor veel traders een struikelblok. Chris heeft een achtergrond in de psychologie en waar velen niet verder komen dan de theorie geeft Chris je praktische handvatten waar je daadwerkelijk mee aan de slag kunt.
  • Techniek: Wat is een goede technische indicator voor correcties? Welke instellingen hebben een statistisch voordeel? Zo maar enkele vragen waar David, als gecertificeerd technisch analist, zonder enige moeite een antwoord op kan geven.
  • Businessplan: Als je van trading je beroep wilt maken dan is het belangrijk om daar een businessplan voor te schrijven. Jaap is niet alleen een ervaren belegger maar ook een geboren ondernemer. Hij helpt je graag met het schrijven van jouw persoonlijke businessplan voor je trading- of beleggingsdoelen.
  • Netwerk: Als je een betere trader wilt worden moet je jezelf omringen met traders die beter traden dan jij. Op de Online Trading Universiteit zijn inmiddels meer dan 200 actieve traders aangesloten die dagelijks hun kennis en ervaring delen met elkaar.
  • Kennis: Chris, Jaap en David hebben bij elkaar meer dan 60 jaar ervaring in trading en beleggen. Dag in, dag uit zijn zij met hun vak bezig. Onze cursisten zijn automatisch deelgenoot van de laatste ontwikkelingen op het gebied van trading en beleggen.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan studie?

Dat is afhankelijk van hoe snel en makkelijk je leert. Op de Online Trading Universiteit vind je ruim 100 uur aan video-materiaal. Voor het Master in Beleggn programma houden we 1 tot 2 dagen studie per week aan voor een periode van 6 tot 9 maanden. VIP coaching is maatwerk, de nadruk ligt daarbij meer op coaching en begeleiding dan op studie.

Goede traders zijn overigens nooit uitgeleerd.


Kan ik jullie ook een andere vraag stellen?

Uiteraard, mail je vraag naar support@deontwaaktetrader.info