Technische Analyse & Optie strategieën

Twee dagen met David en Gerrit

Twee dagen op locatie

Inclusief lunch


Inclusief 3 webinars

Voorbereidend, Q&A en praktijkvoorbeelden

3 maanden Discordserver

Exclusief voor deelnemers
We doen nauwelijks nog losse cursussen, behalve als we een hele goede reden hebben. We hebben een super team die deze tweedaagse cursus voor jullie gaat doen. David kennen jullie als geweldig technisch analist. Gerrit kennen jullie niet, maar wij werken al jaren met hem. Hij heeft 25 jaar ervaring als professionele optietrader.

Als iemand alles over opties weet is het Gerrit wel! Stel hem tijdens het cursusweekend al je vragen, hij zal je exact laten zien hoe je opties kan inzetten om David’s eenvoudige, maar robuuste strategie voor je werkend te maken.

Wie zijn David en Gerrit?

David de Ree

David de Ree

In eerste instantie ben is David een trader. Wel één met een passie voor technische analyse. En iemand die de theorie aan de praktijk heeft weten te koppelen. In 2009 heeft hijde CMT opleiding afgerond, wat de internationale opleiding is tot register technisch analist.


Met inmiddels 25 jaar werkervaring in het beleggingsvak, waarvan velen jaren als professioneel handelaar en vermogensbeheerder, kun je wel stellen dat David door de wol geverfd is. Uniek is dat hij is opgeleid als fundamenteel- en technisch analist, maar werkt als zelfstandig handelaar voor eigen rekening en risico.


David heeft een voorliefde voor korte termijn handelsstrategieën en weet deze dan ook zonder moeite te koppelen aan diverse statistische voordelen vanuit lange(re) termijn beleggingsstijlen.

Gerrit Stolze

Na afgestudeerd te zijn in bedrijfskunde in Rotterdam zijn beurscarriere in 1997 begonnen bij AOT op de optiebeurs. Hier handelde hij met name in Aegon en Fortis. Kort daarna een eigen beurshandelsbedrijf met enkele handelaren opgericht, eerst op de ‘vloer’, daarna via schermenhandel. Dit bedrijf heeft op de gracht nog enige jaren bestaan, tot de de professionalisering van de markten om teveel investeringen vroeg en de keuze is gemaakt tot zelfstandig day-traden. 


In totaal zo’n 25 jaar handelservaring in de meest uiteenlopende markten en produkten. Gespecialiseerd in met name opties en optieconstructies.  Zoekt graag de combinatie tussen opties en technische analyse. Momenteel zelfstandig ondernemer en part-time trader.

Nieuwsgierig wat je zal leren?

  • Goed begrip van de werking van opties
  • Verschilende objectieve analyse methode voor swing traden met opties
  • High probality targets te herkennen
  • De beste optie kiezen voor een betreffende beweging
  • Geld verdienen in zowel stijgende en dalende markten
€ 1995,-
€ 1495,-

Tweedaagse Technische Analyse & Optie strategieën Cursus

Data: Weekend 12/13 November 2022

Prijs: 1.495,- incl. btw


Inclusief: 

  • dagelijks uitgebreide lunch, koffie & thee 

Bonus:

  • 3 Webinars ; 1 ter voorbereiding, 2 nadien voor Q&A en praktijkvoorbeelden

  • 3 maanden Discordgroep  exclusief voor deelnemers