Webinar-week: Van idee tot winstgevend systeem
06 februari 2015 

Webinar-week: Van idee tot winstgevend systeem

Heb jij al een goed werkend trading systeem? Een systeem dat maand in, maand uit positieve rendementen oplevert?

Op 16, 18 en 19 februari organiseer ik 3 webinars waarin ik je laat zien hoe je stap voor stap een systeem kunt bouwen en ik laat ook de details zien van een recent ontwikkeld winstgevend trading systeem.

Het systeem dat ik je laat zien kan op verschillende markten gebruikt worden (bv. aandelen, forex en futures) en is bovendien geschikt voor meerdere timeframes! Klik hier voor meer informatie over de webinar-week >>>

Over de schrijver
John de investeerder
Door

John de investeerder

op 27 Feb 2015

Ik vraag me af of deze webinairs nog interessant waren en wanneer er weer nieuwen zijn?

Tim
Door

Tim

op 27 Feb 2015

Hallo John, Wij hebben heel veel positieve reacties ontvangen op de webinar-week, dus ik denk van wel ;) Zodra er een nieuw webinar in de planning staat wordt deze bekend gemaakt via onze site en via onze mailing. Tim

Reactie plaatsen