Page content

Webinar-Week

Officieel logo OTU-transparant-v2Webinar-Week: 16, 18 en 19 februari om 19.30 uur:

VAN IDEE TOT WINSTGEVEND SYSTEEM

check  Drie gratis webinars

check  Praktische tips

check  LIVE Q&A

Beste trader/belegger,

De Webinar-Week heeft reeds plaatsgevonden. De opnames van de Webinar-Week staan online tot en met zondag 1 maart. Bekijk hier de opnames >>>

Heb jij al een goed werkend trading systeem? Een systeem dat maand in, maand uit positieve rendementen oplevert? Bijna iedereen weet dat het ontwikkelen van een systeem de sleutel is om succes te hebben binnen de markten, aangezien deze onvoorspelbaar zijn. We merken echter keer op keer dat mensen hier vaak moeite mee hebben.

Zelf heb ik al tientallen systemen ontwikkeld, geschikt voor verschillende instrumenten en vooral ook verschillende markttypen. Het is echt heel leuk om hier over te praten en daarom organiseer ik de aankomende week in totaal 3 gratis (aansluitende) webinars.

Tijdens deze webinar-serie laat ik niet alleen zien hoe je stap voor stap een systeem kunt bouwen (het is eigenlijk erg eenvoudig) maar ik laat ook de details zien van een recent ontwikkeld structureel winstgevend trading systeem!

Aangezien systemen de markt ook niet kunnen voorspellen (echt niet, laat je niets wijsmaken!) laat ik je ook zien hoe je een methode testbaar kunt maken om te zien of je op termijn er geld er mee kunt verdienen.

Het systeem dat ik je laat zien gebruik ik zelf veel op olie maar kan op verschillende markten gebruikt worden (zoals aandelen, forex en futures) en is bovendien geschikt voor meerdere timeframes!

Ik laat de filosofie achter het systeem zien en de gehele formule de revue passeren. Van concept tot systeemregels en van risico management tot psychologie. Ik laat verschillende chart voorbeelden zien en je ontvangt ook een handig formulier zodat je alle belangrijke zaken kan noteren.

Deze 3 webinars zullen plaatsvinden op 16, 18 en 19 februari en starten om 19:30 uur. Je hoeft je maar 1 keer in te schrijven om deel te nemen aan alle 3 webinars.

WAT GA JE LEREN TIJDENS DEZE WEBINARS?

  vinkje1 Webinar #1:

In het eerste webinar bespreek ik het concept van systeembouw en de filosofie achter enkele van mijn systemen. Ik laat een aantal voorbeelden zien. We kijken ook naar de basis van het systeem dat we deze week zullen gebruiken en hoe je het idee erachter zelf zou kunnen testen. Ook wil ik je laten zien hoe je kunt beoordelen of een methode geschikt is voor je (we zijn allemaal anders immers) en welk stukje op de grafiek voor jou is.

vinkje1 Webinar #2:

In het tweede webinar gaan we kijken naar de uitgewerkte rules en trade voorbeelden van deze week. Ik laat je zien welke rol statistiek speelt (een cruciale!) en hoe je je systeem zo meetbaar en ‘voorspelbaar mogelijk’ kunt maken. We spreken over een passend risk management model, verschillende exit-strategieën en manieren om deze methode aan te passen aan je eigen wensen.

vinkje1 Webinar #3:

 In het derde en laatste webinar gaan we alles aan elkaar verbinden en leer ik je hoe je nu daadwerkelijk geld zou kunnen verdienen met dit systeem.

gratis-aanmelden

LIVE VRAAG & ANTWOORD

Tijdens de webinars kun je mij al je vragen over bovenstaande onderwerpen stellen en ik zal deze vragen vervolgens live beantwoorden. Let op: deze webinars zijn LIVE en zullen niet worden opgenomen.

Data: 16, 18 en 19 februari (Maandag, woensdag en donderdag)
Start: 19.30 uur

Het aantal plaatsen is beperkt, reserveer hier je plek >>>

Met vriendelijke groet,

Comment Section

0 reacties op “Webinar-Week

Plaats een reactie


*