Wij maken gebruik van cookies

Page content

Testosteron en trading (Documentaire)

Testosteron en trading (Documentaire)

Regelmatig leg ik de nadruk, om het maar eens zacht te stellen, op psychologie en risk management. Dat lijken ondertussen clichés bijna en soms reageert men met een ‘ja ja, ik weet het nu wel’ attitude. De onderstaande link naar de ‘Tegenlicht’ documentaire ‘Het brein van de bankier’ moet eigenlijk door iedereen, maar vooral door mensen met de hierboven omschreven reactie, eens worden geklikt en bekeken.

Kijk en huiver bij de effecten van testosteron op het brein van mensen met (financiële) macht. Denk niet dat dit effect geldt voor kleine groepen mensen: dit is een bewezen effect van ‘winnen’. Het gaat er niet om of u het leuk vindt of niet: het gaat erom of u het (op kleine of grotere schaal) bij uzelf herkent en wat u ermee doet in termen van voorbereiding, debriefing en riskmanagement in uw eigen trading.

Link naar de documentaire: Het brein van de bankier

Chris Boon
Chris is de oprichter van de Online Trading Universiteit en heeft al verschillende cursisten opgeleid tot winstgevende traders. Daar waar veel opleiders in de tradingwereld in de eerste plaats opleider zijn en daarna pas trader is Chris een echte trader die het daarnaast leuk vindt om een deel van zijn drukke agenda vrij te maken voor opleiding en coaching.

Comment Section

0 reacties op “Testosteron en trading (Documentaire)

Plaats een reactie


*