Page content

Workshop Daytrading op zaterdag 26 oktober

Workshop Daytrading op zaterdag 26 oktober

Op zaterdag 26 oktober organiseer ik een geheel verzorgde workshop over Daytrading, waarop ik u een aantal dingen ga leren die ik tot voor kort alleen op het betaalde ledengedeelte heb laten zien.

We gaan het hebben over 3 specifieke strategieën, Risk- & Money management specifiek voor Intraday-traders en natuurlijk voorbereiding, trade-management en psychologie. Ook gaan we het hebben over allerlei zaken specifiek voor de kortere timeframes, van 1 uur tot wel 10 seconden, zowel op Forex als Futures en zelfs aandelen.

U krijgt tot slot een aantal tabellen en andere handige zaken van mij mee.

Geld verdienen als Daytrader? Het is niet voor iedereen weggelegd, maar wilt u weten of het iets voor u is, kijk dan hier even verder..

Chris Boon
Chris is de oprichter van de Online Trading Universiteit en heeft al verschillende cursisten opgeleid tot winstgevende traders. Daar waar veel opleiders in de tradingwereld in de eerste plaats opleider zijn en daarna pas trader is Chris een echte trader die het daarnaast leuk vindt om een deel van zijn drukke agenda vrij te maken voor opleiding en coaching.

Comment Section

0 reacties op “Workshop Daytrading op zaterdag 26 oktober

Plaats een reactie


*