Wij maken gebruik van cookies

Page content

Seminar Trader-Brein & Strategie

Seminar Trader-Brein & Strategie

Maandag 18 februari geeft Chris een speciaal seminar dat in het teken staat van het Trader-Brein en het ontwikkelen van een Strategie. Het seminar is gratis, wordt in Amsterdam gehouden en start om 19.00. Het seminar wordt gegeven in een presentatie-ruimte van IG Markets, adres: Paasheuvelweg 1, 1105 BE Amsterdam. U kunt zich inschrijven via deze link: Trader-Brein & Strategie Seminar.

Tim van de Watering
Tim studeerde in 2010 Cum Laude af in de studie Financial Services Management aan de Hogeschool van Rotterdam. Binnen De Ontwaakte Trader is hij verantwoordelijk voor de organisatie-kant van het bedrijf (beheer websites, marketing, organisatie, etc) en is daarmee in principe het eerste aanspreekpunt.

Comment Section

2 reacties op “Seminar Trader-Brein & Strategie


Door Max op 19 februari 2013

Hoi Chris,

Welke broker raak je aan als je wil gaan traden? En dan cfd’s.

Bedankt!

Groeten Max


Door Chris op 19 februari 2013

Hi Max! Zit je al bij een broker? Iedere broker heeft haar voor- en nadelen, dat mag duidelijk zijn. Zelf vind ik kapitalisatie en financiele betrouwbaarheid een heel belangrijk punt. Daarnaast is liquiditeit en een snelle afwikkeling in de markt een pre-, vooral bij kleine timeframes. Lage spreads is ook fijn, maar niet eens het allerbelangrijkste. Wij raden IG aan (zie de knop op de site, rechts / bijna boven). Grootste CfD broker ter wereld zo ongeveer, met een werkelijk razendsnelle afhandeling.

Groeten!

Chris

Plaats een reactie


*