We're Back!

Waar zijn we toch gebleven!! Jullie website content heeft berichten van zo ongeveer VOOR de Romeinse tijd, horen we wel eens! Dat is minder verbazend dan het lijkt: de afgelopen jaren heeft ons Genius trading programma onze volledige focus gehad op opleidingsgebied en naast dit programma waren er simpelweg niet genoeg uren in de dag om naast onze eigen trading activiteiten ook nog regelmatig webinars te geven voor onze andere volgers.

We zijn jullie echter zeker niet vergeten en willen graag weer eens wat leuke en zinvolle tijd samen doorbrengen, als het jullie ook uitkomt natuurlijk! In de komende periode zullen we 2 korte webinars per week geven,van zo’n 30 minuten, 10 in totaal. Hierin zullen we een breed scala aan onderwerpen belichten. Commodities,  cryptocurrencies, de effecten van inflatie, het beschermen van je portfolio en nog veel meer onderwerpen zullen de revue passeren. 

Oh ja, wanneer deze enorme run eindigt is er ook een van. Op dinsdag 5 oktober om 19:30 uur zal David daarom aftrappen met dit onderwerp ‘Einde van de bull market’.

>>>>Schrijf je hier in

En onze Geniussen? Die zijn inmiddels behoorlijk succesvol geworden. Zij verdienen gemiddeld 23% over elke geriskeerde euro*. Niet slecht toch?

*De hiervoor gebruikte dataset bevat ruim 950 individuele trades. De terugverdientijd is afhankelijk van het aantal trades per periode en bij actieve intraday handel zelden meer dan 4 weken.

Over de schrijver
Reactie plaatsen