Webinar OTU & Seminar Trader-Brein

Ter gelegenheid van de lancering van de Online Trading Universiteit wordt er woensdagavond 3 april een speciaal webinar georganiseerd. Tijdens dit webinar vertellen we u alles wat u over de Online Trading Universiteit zou moeten weten en sluiten we af met een speciale kortingsactie.

Een week later organiseren we voor de tweede maal het Trader-Brein seminar. In eerste instantie was het de bedoeling om dit seminar slechts eenmaal te doen, maar vanwege de hoge opkomst en de enthousiaste reacties hebben we besloten het nog één keer over te doen voor de mensen die het in februari hebben moeten missen. Op deze avond zullen dezelfde zaken besproken worden als op het eerste Trader-Brein seminar. Dus als u het eerste seminar reeds heeft bijgewoond zal u niet veel vernieuwends horen, maar uiteraard bent u nog steeds van harte welkom.

Het aantal stoelen is beperkt, mocht u uw partner mee willen nemen dan verzoeken wij u vriendelijk dit van te voren door te geven. Zodra het maximaal aantal inschrijvingen bereikt is zullen we de inschrijflink offline halen, dus wees erop tijd bij.

Webinar OTU: Hier inschrijven
Datum: woensdag 3 april 2013
Tijdstip: 20.00

Seminar Trader-Brein: Hier inschrijven
Datum: maandag 8 april 2013
Tijdstip: start 19.00
Locatie: Pausheuvelweg 1, 1105 BE Amsterdam (kantoor IG)

Over de schrijver
Reactie plaatsen