Optie webinar met David en Gerrit

Woensdagavond 20:00 uur

28-09-2022
Begint om 20:00 uur
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

We doen niet zo gek veel webinars meer, behalve als we een hele goede reden hebben. We hebben een super team die dit webinar voor jullie gaat doen. David kennen jullie als geweldig technisch analist. Gerrit kennen jullie niet, maar wij werken al jaren met hem. Hij heeft 25 jaar ervaring als professionele optietrader.

Als iemand alles over opties weet is het Gerrit wel! Stel hem tijdens het webinar al je vragen, hij zal je exact laten zien hoe je opties kan inzetten om David’s eenvoudige, maar robuuste strategie voor je werkend te maken. Deze strategie heeft David nog niet eerder in een webinar laten zien. Dit webinar op woensdag 28 september om 20:00 uur wil je niet missen!

David de Ree

David de Ree

Over David

In eerste instantie ben ik een trader. Wel één met een passie voor technische analyse. Ik ben iemand die de theorie aan de praktijk heeft weten te koppelen. In 2009 heb ik de CMT opleiding afgerond, wat de internationale opleiding is tot register technisch analist. Ik praat dan ook graag over beide onderwerpen en inmiddels coach ik diverse personen over beide vakken.


Met inmiddels 25 jaar werkervaring in het beleggingsvak, waarvan velen jaren als professioneel handelaar en vermogensbeheerder, durf ik wel te stellen dat ik door de wol ben geverfd. Uniek is dat ik zowel ben opgeleid als fundamenteel- en technisch analist, maar werk als zelfstandig handelaar voor eigen rekening en risico.


Ik heb een voorliefde voor korte termijn handelsstrategieën en weet deze dan ook zonder moeite te koppelen aan diverse statistische voordelen vanuit lange(re) termijn beleggingsstijlen.

Gerrit Stolze

Over Gerrit

Na afgestudeerd te zijn in bedrijfskunde in Rotterdam zijn beurscarriere in 1997 begonnen bij AOT op de optiebeurs. Hier handelde hij met name in Aegon en Fortis. Kort daarna een eigen beurshandelsbedrijf met enkele handelaren opgericht, eerst op de ‘vloer’, daarna via schermenhandel. Dit bedrijf heeft op de gracht nog enige jaren bestaan, tot de de professionalisering van de markten om teveel investeringen vroeg en de keuze is gemaakt tot zelfstandig day-traden. 


In totaal zo’n 25 jaar handelservaring in de meest uiteenlopende markten en produkten. Gespecialiseerd in met name opties en optieconstructies.  Zoekt graag de combinatie tussen opties en technische analyse. Momenteel zelfstandig ondernemer en part-time trader.Wil je dit optie webinar niet missen?

28-09-2022

Begint om 20:00 uur

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden