Platforms

De Ontwaakte Trader richt zich op coaching en educatie van traders en actieve beleggers via o.a. een ledensite (Online Trading Universiteit) en een 10-daags cursusprogramma (Master-in-Trading).


Wij werken 100% onafhankelijk en we hebben geen enkel financieel belang om onze cursisten bij een bepaalde broker of andere financiële partij onder te brengen. De platforms vermeld op deze pagina staan daar vanuit een wederzijdse erkenning van professionaliteit.

Als onafhankelijke opleider krijgen wij regelmatig de vraag welke broker wij “de beste” vinden. Wij vinden niet zo zeer 1 broker de beste, maar om toch een antwoord te geven op deze veelgestelde vraag laten wij op deze pagina zien met welke partijen wij veel werken.

De Ontwaakte Trader promoten?

Hoewel wij zelf geen partijen promoten in ruil voor een financiële vergoeding is het voor derden wel mogelijk om ons te promoten. Het enige wat je als partner hoeft te doen is mensen naar onze website te sturen. Daartegenover staat uiteraard een financiële vergoeding. Meer weten? Neem dan contact met ons op.