Belegger.nl bezoekt mijn seminar. Een oude impressie maar toch nog leuk
01 oktober 2012 

Belegger.nl bezoekt mijn seminar. Een oude impressie maar toch nog leuk

Ik ben bezig de oude site na te snuffelen of er nog leuke zaken op staan. Onderstaande is vooral voor het strelen van het eigen ego, toegegeven. Het heeft geen enkele toegevoegde waarde en is ook niet meer actueel. Maar toch: ik zet het er lekker op!


9 februari was de aftrap met betrekking tot mijn missie ‘Versla de markt zelf in 2012’. Dank aan IG om dat te mogen doen met een seminar bij hun op de vloer. Het thema was ‘Handelssystemen’, veel leuker kan het niet. De levendige en interactieve avond bevestigde me dat velen onder ons graag het heft zelf in handen houden. Laten we eens kijken hoe we de ‘markets-waves’ zullen bezeilen dit jaar. Hieronder vindt u een impressie van die avond.

Over de schrijver
Reactie plaatsen