Nieuwjaarsborrel 2014: Een kleine impressie

Nieuwjaarsborrel 2014: Een kleine impressie

Zaterdag 1 februari organiseerden we een nieuwjaarsborrel voor alle leden van de Online Trading Universiteit. Met meer dan 40 aanwezigen was het een geslaagde middag!

Op het programma stond een kort seminar van ongeveer 2 uur, waarin Chris kort terugblikte op 2013 en de ambities voor 2014 uitsprak. Onder het motto “door traders, voor traders” van onze ledensite, zullen er dit jaar een aantal leden doorgroeien tot de rol van coach en daarbij nieuwe leden coachen en ondersteunen wanneer zij ergens tegenaan lopen.

Daarnaast hebben we besloten om een ledenstop in te voeren zodra we de 250 leden bereiken, zodat we een zekere kwaliteit en service kunnen blijven waarborgen. De Online Trading Universiteit telt op dit moment bijna 100 actieve leden en iedere maand komen daar weer een aantal nieuwe leden bij.

Na Chris was het woord aan onze gastspreker Hans van den Boogaard. Hans is een particuliere trader die succesvol handelt voor eigen rekening. Tijdens zijn presentatie heeft Hans onder andere de aanwezigen inzicht gegeven in de weg die hij heeft afgelegd om een succesvolle trader te worden.

Na de 2 presentaties werd de middag afgesloten met een hapje en een drankje. Zoals gebruikelijk wanneer het gezellig is, liep het borrelen met dik een uur uit :)

Alle aanwezigen bedankt en uiteraard gaan we dit in 2015 nog eens over doen!

Onderstaand een aantal foto’s van het seminar.

Over de schrijver
Reactie plaatsen