Wij maken gebruik van cookies

Page content

Mirror trading: wat is het en waar moet je op letten?

Mirror trading: wat is het en waar moet je op letten?

Wat is mirror trading en waar moet je op letten bij mirror trading? In de onderstaande video beantwoorden Jaap en Chris een vraag van Bram die graag wil weten hoe zij tegen mirror trading aan kijken.

In de video wordt ingegaan op de risico’s van mirror trading en krijg je tips waar je op moet letten als je met mirror trading aan de slag gaat.

Mirror trading is dus het (automatisch) 1-op-1 volgen van de trades van een ander tegen vaak hoge abonnementskosten. Je geeft de trading dus uit handen en spiegelt de transacties van een ander.

Als je voor mirror trading kiest let dan goed op de risico’s die Jaap en Chris besproken hebben in de video.

Ook een vraag?

Heb jij een brandende vraag voor ons over trading of beleggen? Ben je benieuwd hoe wij tegen een bepaalde case of situatie aan kijken? Heb jij een persoonlijke uitdaging op het gebied van trading of beleggen en vraag je je af hoe wij het zouden aanpakken?

Plaats je vraag dan hieronder in de comments en wie weet maken wij een video waarin we jouw vraag beantwoorden.

Tim van de Watering
Tim studeerde in 2010 Cum Laude af in de studie Financial Services Management aan de Hogeschool van Rotterdam. Binnen De Ontwaakte Trader is hij verantwoordelijk voor de organisatie-kant van het bedrijf (beheer websites, marketing, organisatie, etc) en is daarmee in principe het eerste aanspreekpunt.

Comment Section

0 reacties op “Mirror trading: wat is het en waar moet je op letten?

Plaats een reactie


*