Wij maken gebruik van cookies

Page content

Mijn belangrijkste inzichten, doorbraken en leermomenten…

Mijn belangrijkste inzichten, doorbraken en leermomenten…

Regelmatig wordt mij gevraagd hoe ik een succesvolle trader ben geworden. Wat was het omslagpunt? Wat heb ik ervoor moeten doen en wat heb ik ervoor moeten laten? Wat waren mijn belangrijkste doorbraken?

Om op al deze vragen een antwoord te geven organiseer ik op woensdag 12 november om 19:30 uur een gratis webinar waarin ik mijn belangrijkste inzichten, doorbraken en leermomenten met je zal delen.

Het aantal deelnemers is gelimiteerd, dus reserveer je plek op tijd.

Chris Boon
Chris is de oprichter van de Online Trading Universiteit en heeft al verschillende cursisten opgeleid tot winstgevende traders. Daar waar veel opleiders in de tradingwereld in de eerste plaats opleider zijn en daarna pas trader is Chris een echte trader die het daarnaast leuk vindt om een deel van zijn drukke agenda vrij te maken voor opleiding en coaching.

Comment Section

0 reacties op “Mijn belangrijkste inzichten, doorbraken en leermomenten…

Plaats een reactie


*