Page content

Kansen zien is kansen pakken?

Kansen zien is kansen pakken?

Dit is een uitspraak die Tonny Loorbach veel gebruikt. In zijn business, internetmarketing, is dit zonder twijfel een goede. Maar voor veel traders is dit vaak de weg naar de afgrond!

‘CHERRY-PICKING’
Realiseer je dat goed traden betekent: wachten! 99% van je tijd ben je aan het wachten op ‘wanneer de markt in / wanneer de markt uit?’… Je zou kunnen stellen dat goede traders aan het einde van de maand goed betaald worden om ‘op hun handen te zitten’. Ik vertaal dat met allerlei uitspraken, zoals: ‘Wacht op laaghangend fruit’, of ‘De kassa rinkelt maar de lade is nog niet open!’. Vergelijk dat met de eagerness van veel beginnende traders (ook jullie nog?? :)) om te handelen! Traden is wel degelijk een werkwoord, maar de actie bestaat dus vooral uit….. wachten!

Chris Boon
Chris is de oprichter van de Online Trading Universiteit en heeft al verschillende cursisten opgeleid tot winstgevende traders. Daar waar veel opleiders in de tradingwereld in de eerste plaats opleider zijn en daarna pas trader is Chris een echte trader die het daarnaast leuk vindt om een deel van zijn drukke agenda vrij te maken voor opleiding en coaching.

Comment Section

0 reacties op “Kansen zien is kansen pakken?

Plaats een reactie


*