Gezocht: Junior Trader

LET OP: deze vacature is inmiddels ingevuld

De Ontwaakte Trader is op zoek naar een ambitieuze starter op de arbeidsmarkt. Een man of vrouw die zich na een gedegen interne opleiding staande weet te houden in de internationale financiële (trading) wereld. Deze baan is zeer dynamisch en uitermate geschikt voor iemand die van zelfstandigheid houdt.

Een van de kernkwaliteiten van een trader is zijn of haar analytisch vermogen. Daarnaast is hij of zij goed met cijfers. Je ziet binnen de aan jouw gestelde kaders snel de mogelijkheden om te kunnen handelen in bijv. forex, aandelen, indexen of commodity’s.

Je kunt onder druk functioneren. Verder ben je daadkrachtig, besluitvaardig, precies en heb je geen van acht tot vijf uur mentaliteit.

Als trader ga je na een kort leertraject snel live traden op test-accounts. Tijdens je opleidingsperiode word je door zeer ervaren traders opgeleid. Twee dagen per week in Amsterdam en Ede. De andere dagen werk je in principe vanuit huis. Je werktijden kunnen liggen van de vroege ochtend tot laat in de avond.

Wat verwachten wij van je:

  • Een opleiding op HBO niveau
  • Goede analytische en numerieke vaardigheden
  • Accuraat, eager, doelgericht en snel van begrip
  • Snel kunnen handelen en kunnen presteren onder tijdsdruk
  • Zeer zelfstandig met veel verantwoordelijkheidsgevoel
  • Resultaatgericht
  • En uiteraard heb je naast je studie ook nevenactiviteiten verricht.

Wij bieden je een boeiende baan met een looptijd van een half jaar met intensieve persoonlijke begeleiding. Tijdens deze periode ontvang je een passend basissalaris. Bij gebleken geschiktheid word je tijdelijk dienstverband omgezet in een vast contract.

Heb je interesse in deze boeiende en dynamische baan maak dan een korte videopresentatie van jezelf van maximaal zes minuten waarbij je uiteenzet waarom jij jezelf uitermate geschikt acht. De gehele sollicitatieprocedure zal uit minimaal drie rondes bestaan waarbij ook een capaciteiten- en persoonlijkheidstest wordt afgenomen.

Je videopresentatie en eventuele vragen kun je sturen naar support@deontwaaktetrader.info

LET OP: deze vacature is inmiddels ingevuld

Over de schrijver
arthur
Door

arthur

op 29 Jun 2014

Ik heb wel interesse. Ervaring 4 jaar. Systeem: veilig handelen. Max 1 lot op 10k. Technische en visuele trend analyse.dagelijkse controle van de financiële calender.informatie over het des betreffende valuta paar. Handel zo min mogelijk tegen de trend (controle 1h 4h) Maak gebruik van 3 kruisende MA's/RSI/stochastics en een pakket gecomineerde indicatoren. Dit puur dus als een indicatie voor entry maar is natuurlijk alleen op historische data gebaseerd dus ben altijd flink op mijn hoede!Als laatse het visueel beoordelen van de kracht van de support of resistance.beweging van de bars.. Bij deze een beknopt overzicht van mijn systeem.Met vriendelijke groet, Arthur.

Tim
Door

Tim

op 30 Jun 2014

Hallo Arthur,Bedankt voor je interesse in onze vacature voor Junior Trader.De eerste stap binnen onze sollicitatieprocedure is het opnemen van een korte video-presentatie waarin je uiteenzet waarom jij jezelf uitermate geschikt acht voor deze functie.We zien je video-presentatie graag tegemoet. Na ontvangst van deze video zullen wij weer contact met je opnemen.Met vriendelijke groet, Tim van de Watering

Reactie plaatsen