Cryptocurrency

Even iets heel anders

Ga direct naar de opname

Er is een specifieke aanleiding voor dit webinar: Enige dagen geleden was ik in Londen om een workshop van de door mij, zoals je wellicht wel weet, zeer gerespecteerde Dr. Van Tharp bij te wonen, de goeroe op het gebied van Trading, Risk & Psychologie. Voor mij in ieder geval geheel onverwacht gaf hij tijdens deze 3-daagse een uurtje de ruimte, en ook het podium, aan Bruce du Ve, een oude (20 jaar al geloof ik) vriend van hem, trader, en ook expert op het gebied van gezondheid (hij heeft daarbij een actieve rol in Van zijn Peak – programma).

Bruce heeft echter ook expertise op het gebied van geld en Cryptocurrencies en gaf een fascinerende presentatie hierover. Hij besteedde daarbij veel aandacht aan de kansen verbonden aan de lopende introductie van een nieuwe cryptomunt, zowel als langere termijn investering in de crypto zelf alswel de (monetaire) kansen die de introductie ervan biedt.


Voor mij was het allemaal nieuw (deze crypto in ieder geval) en over de kansen die zijn verhaal biedt mag een ieder het zijne denken (en dat moet je ook vooral doen!) maar het loont de moeite er eens naar te luisteren. Zelf heb ik in ieder geval een kleine positie ingenomen (alles is riskmanagement-driven immers en ik zie het als een trade: doet het wel of niet in een lange reeks van kansen!) en na afloop was ik enthousiast genoeg om Bruce te vragen zijn verhaal voor jullie te doen. Dat is uitzonderlijk voor me.

Zoals je wellicht kunt begrijpen word ik veel benaderd door derde partijen die graag 'toegang' tot jullie willen hebben, maar dat sta ik vrijwel nooit toe. Bruce zal het webinar grotendeels zelf verzorgen (in het Engels!), want een en ander is een beetje buiten mijn eigen veld van expertise zoals je nu wel zult begrijpen.

Voor wie is het webinar interessant? 

Ik denk iedereen die crypto interessant vind, of diversificatie, of passief inkomen, of ... wel bedenk het maar. Luister kritisch met een open geest zou ik zeggen, maar trek vooral je eigen conclusie! 


Naast dit webinar plan ik overigens een aantal webinars over de actieve trading (kijk, dat is mijn 'dingetje' dan weer) op crypto-munten zoals Bitcoin, maar daar wordt je zonder twijfel nog over geïnformeerd.

Ik hoop dat je het leuk vind maar zo niet: volgende keer weer gewoon over trading zoals je van me gewend bent!

Bekijk de opname

Heb je vragen? Stel ze hieronder

[gravityforms id="24" title="false"]