Over De Ontwaakte Trader

Voor traders, door traders

De Ontwaakte Trader richt zich op coaching en educatie van traders en actieve beleggers. Via onze ledensites, workshops en coachingsprogramma's leiden wij onze cursisten op tot consistente traders en beleggers.

Via ons blog geven wij onze bezoekers zoveel mogelijk waardevolle informatie in de vorm van artikelen, video's, e-books, cursussen, webinars en seminars. Door je aan te melden op onze nieuwsbrief weet je zeker dat je niks zult gaan missen.


Wij werken 100% onafhankelijk. We hebben geen enkel belang om onze bezoekers of cursisten bij een bepaalde broker of andere financiële partij onder te brengen. Het verdienmodel van héél veel sites op het internet is erop gericht hun bezoekers onder te brengen bij bepaalde partijen door het aanbieden van bijvoorbeeld (geld) bonussen.


Voor ons maakt het niet uit waar je handelt, wat je handelt of hoeveel je handelt, zolang je maar handelt! Het is ons doel je daarbij te helpen en je alles aan te reiken wat je nodig hebt om een consistente trader of belegger te worden.

Ons team

Chris

Meer weten?


David

Meer weten?


Linda

Meer weten?


Onze diensten

Genius Trading Programma

Online Trading Universiteit

Online Beleggings Universiteit

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
 
Bevlogen en vol enthousiasme deelt Chris niet alleen zijn kennis en ervaring betreffende zijn handelsstrategieën maar benadrukt vooral het belang van Risico- en Moneymanagement!
Kiki
  
 Toen ik thuis kwam zei ik tegen mijn vrouw dat dit het beste seminar was dat ik had meegemaakt!
Gerlof
 
Ik vind jullie webinars en online-informatie echt van grote klasse. Ze zijn eerlijk, oprecht en schetsen een realistisch beeld (zover ik dat kan beoordelen) van het werkelijke tradersambacht.
Maurice

Over Chris

Laat ik om te beginnen zeggen wat ik niet ben. Ik ben geen goeroe, marktvoorspeller of analist. Ik ben in de eerste plaats een trader. Daarnaast haal ik veel plezier uit het coachen en opleiden van andere traders en actieve beleggers, máár mijn eigen trading zal altijd op de eerste plaats komen en de reden daarvoor is simpel: dat is mijn vak.


Ik ben vanuit een achtergrond in psychologie vele jaren actief geweest in training, coaching en business-consulting. Daarnaast bestudeerde ik gefascineerd het denken en handelen van top-traders en dit heeft uiteindelijk geleid tot een carrière-switch waar ik nog steeds veel plezier aan beleef.


De combinatie van mijn kennis op het gebied van trading, als wel mijn ervaring uit mijn training en consultancy verleden (ik ben daadwerkelijk geschoold en zeer ervaren in het mensen helpen meer uit zichzelf te halen) is in Nederland uniek. Waar de meesten niet veel verder komen dan de theorie is het voor hen die het zelf goed beheersen vaak nog heel lastig dit echt over te brengen op anderen. Hier ligt mijn echte passie.

Wellicht wilt u ervan profiteren?

Over David

Net als Chris ben ik in eerste instantie een trader. Wel één met een passie voor technische analyse. Ik ben iemand die de theorie aan de praktijk heeft weten te koppelen. In 2009 heb ik de CMT opleiding afgerond, wat de internationale opleiding is tot register technisch analist. Ik praat dan ook graag over beide onderwerpen en inmiddels coach ik diverse personen over beide vakken.


Met inmiddels 20 jaar werkervaring in het beleggingsvak, waarvan velen jaren als professioneel handelaar en vermogensbeheerder, durf ik wel te stellen dat ik door de wol ben geverfd. Uniek is dat ik zowel ben opgeleid als fundamenteel- en technisch analist, maar werk als zelfstandig handelaar voor eigen rekening en risico.


Ik heb een voorliefde voor korte termijn handelsstrategieën en weet deze dan ook zonder moeite te koppelen aan diverse statistische voordelen vanuit lange(re) termijn beleggingsstijlen. Mijn enorm brede ervaring met handelsmodellen en beleggingsstijlen zorgen er voor dat ik voor elk individu een beleggings-/tradingstijl kan creëren dat past bij zijn of haar overtuigingen. Benieuwd welke stijl het beste past bij u?

Over Linda

Na een studie Medische Biologie en een omzwerving in de detailhandel ben ik in juni 2016 begonnen bij De Ontwaakte Trader. Hier ben ik het eerste aanspreekpunt voor jullie, regel ik allerlei praktische zaken en verzorg ik de marketing.

In mijn privé leven, mag ik graag een goed boek lezen, als ik daarvoor de kans krijg van mijn twee dochters. Ook maken we als gezin graag wandelingen in het bos wat bijna aan onze achtertuin grenst.