Page content

Webinar Swing Trading

Officieel logo OTU-transparant-v2Live Webinar: Dinsdag 31 maart om 19.30 uur:

TRADING & BELEGGEN COMBINEREN

check  Gratis webinar

check  Praktische tips

check  LIVE Q&A

Beste lezer,

Ben jij een daytrader, swing trader, belegger of investeerder? Maakt het eigenlijk iets uit? Moet je kiezen of kan het elkaar juist versterken?

De Online Trading Universiteit richt zich, de naam zegt het al, vooral op traders. Nu zijn er verschillende definities voor trading en er zijn vele meningen over of het verschilt van beleggen en investeren. Dat laten wij even voor wat het is en hebben er de volgende mening over:

  • Daytrading is bijzonder interessant maar niet iedereen heeft er zin in of tijd voor.
  • Wellicht beschik je over een groter vermogen dan eigenlijk nodig is voor daytrading (je account hoeft daarvoor niet supergroot te zijn!) en vraag je je af hoe daar mee te werken. Wel eens nagedacht over een goede balans tussen verschillende manieren van handelen?
  • Er zijn vele raakvlakken tussen daytrading, swing trading en langere termijn beleggen, maar het vereist wel degelijk andere kennis en kwaliteiten op een aantal cruciale elementenWelke kennis en vaardigheden vraag je je wellicht af?
  • Deze verschillende kwaliteiten kunnen elkaar enorm versterken. Een goede daytrader brengt bijvoorbeeld timing, exit- en entry-efficiency met zich mee waar een goede lange termijn belegger vaak een veel beter oog heeft voor targetselectie. Heb je bijvoorbeeld wel eens nagedacht hoe een goed inzicht in relatieve sterkte (en dan bedoelen we NIET de RSI) er toe kan leiden dat je intraday ‘toevallig’ in de markt zit dat de grootste run maakt die dag?

Het kan erg interessant zijn om trading en beleggen te combineren en daarom je kwaliteiten in beiden te ontwikkelen. En mocht je totaal geen zin of tijd hebben voor korte termijn handel dan zal het je verbazen wat de mogelijkheden zijn om een goede (middel)lange termijn portefeuille uit te bouwen!

De Ontwaakte Trader groeit, zowel in aantal leden als in aantal coaches. De nieuwe coaches, Jaap en David, brengen veel kennis in op het gebied van beleggen, asset allocatie, target selectie etc. Iets waar veel vraag naar is hebben we al gemerkt onder onze bestaande leden.

Tussen trading en beleggen zit veel overlap, maar er zijn ook een aantal essentiële verschillen. Tijdens het gratis webinar op dinsdag 31 maart laten Chris en Jaap je zien hoe trading en beleggen elkaar kunnen versterken en complementeren.

WAT GA JE LEREN TIJDENS DIT WEBINAR?

vinkje1  Hoe traders beter worden door het beleggingsvak te beheersen.
vinkje1  Hoe beleggers beter worden door het tradingvak te beheersen.
vinkje1  Hoe je je kapitaal efficiënter kan inzetten.
vinkje1  Hoe je met targetselectie snel de juiste markten kunt vinden.
vinkje1  Hoe je trading en beleggen kunt combineren.
vinkje1  Wat de essentiële verschillen zijn tussen trading en beleggen.
vinkje1  Hoe je met weinig tijd toch op een effectieve manier kunt handelen.
vinkje1  En nog véél meer!

gratis-aanmelden

LIVE VRAAG & ANTWOORD

Tijdens het webinar kun je ons al je vragen over bovenstaande onderwerpen stellen en wij zullen vervolgens alle vragen live beantwoorden. Let op: dit webinar is LIVE en zal niet worden opgenomen.

Data: Dinsdag 31 maart
Start: 19.30 uur

Het aantal plaatsen is beperkt, reserveer hier je plek >>>

Met vriendelijke groet,

Comment Section

0 reacties op “Webinar Swing Trading

Plaats een reactie


*