3 Traders

Technieken en Psychologie

Een dag vol intensieve praktijk workshops

Altijd al eens een workshop van Chris, Jaap én David willen volgen? 

Zaterdag 17 juni in Utrecht geven wij je de zeldzame kans om in één dag een voorproefje te krijgen van het beste dat we te bieden hebben! Vier onderdelen passeren de revue en ieder onderdeel levert je direct een praktische en direct toepasbare techniek op. 


Naast dit bomvolle programma hebben we ook nog 2 unieke bonussen voor je!

Wat staat er op het programma?

Geometrie

In deze workshop behandelt Chris de basis, samenhang én een specifieke mapping methode.

Pivots & Zones

Deze workshop wordt verzorgd door David, specialist op het gebied van Pivots. Een direct toepasbaar model om je vanuit eenvoudige TA zeer effectief voor te bereiden op een Directional Bias voor de volgende sessie, inclusief de te verwachten moves en trades die daar uit voort kunnen komen met hieraan gekoppeld heldere koersdoelen. Het onderdeel van David (Pivot-voorbereiding) laat je zien hoe je floorpivots kunt inzetten om "goedkoop" een lange termijn portefeuille op te bouwen!

Psychologie nader bekeken 

Jaap gaat je in deze workshop helpen om van angst naar succes te komen!

2 Breinen & Mindstate building én de belangrijkste vraag die je liever niet hoorde

Zit je jezelf wel eens in de weg? Kijk je naar de verkeerde dingen? Doe je zaken waarvan je denkt ‘WAAROM TOCH!!?? Ik WEET dat het anders moest en zag het ook maar toch deed ik…’ In deze korte sessie legt Chris het verschil uit tussen Snel en Langzaam denken, de consequenties ervan voor traders en de ‘juiste’ rol van Interne Dialoog.

 Je verkrijgt direct toepasbare technieken om:

  • Een optimale structuur voor een interne dialoog te ontwikkelen
  • Een optimale Mind-state te verkrijgen voor analyse
  • Een optimale Mind-state te verkrijgen voor uitvoering
  • Een State te ontwikkelen die je kan redden als je wordt meegezogen naar plekken waar je helemaal niet wilt zijn :)

BONUS 1

Een week lang elke dag 1 uur Traderoom, waarin we het systeem dat we je op 17 juni leren gaan uitdiepen. Chris doet bijna nooit meer (educatieve) trade-rooms, dus dit is je kans om dit eens mee te maken!

BONUS 2

Opties toepassen in Tactisch Beleggen’ - webinar door Jaap. Omdat we er simpelweg geen tijd meer voor hebben op zaterdag 17 juni.

David's VoorkeursRichting van de Dag 'met een Edge'

Kijk op deze video om een inkijkje te krijgen in David's eenvoudige, maar krachtige manier om de VoorkeursRichting van de Dag 'met een Edge' te bepalen!

Nu met 2 BONUSSEN!

BONUS 1

Een week lang elke dag 1 uur Traderoom, waarin we het systeem dat we je op 17 juni leren gaan uitdiepen. Chris doet bijna nooit meer (educatieve) trade-rooms, dus dit is je kans om dit eens mee te maken!


BONUS 2

‘Opties toepassen in Tactisch Beleggen’ - webinar door Jaap. Omdat we er simpelweg geen tijd meer voor hebben op zaterdag 17 juni.

Locatie & Tijden

Carlton President Hotel Utrecht (Floraweg 25, 3542 DX Utrecht)

Zaterdag 17 juni 2017 van 9 uur tot 17 uur

Prijs: €145,-