Wij maken gebruik van cookies

Page content

Over De Ontwaakte Trader

De Ontwaakte Trader richt zich op coaching en educatie van traders en actieve beleggers. Via onze ledensites, workshops en coachingsprogramma’s leiden wij onze cursisten op tot succesvolle traders en beleggers.

Via ons blog geven wij onze bezoekers zoveel mogelijk waardevolle informatie in de vorm van artikelen, video’s, e-books, cursussen, webinars en seminars. Door je aan te melden op onze nieuwsbrief weet je zeker dat je niks van dit alles zult gaan missen.

Wij werken 100% onafhankelijk. We hebben geen enkel belang om onze bezoekers of cursisten bij een bepaalde broker of andere financiële partij onder te brengen. Het verdienmodel van héél veel sites op het internet is erop gericht hun bezoekers onder te brengen bij bepaalde partijen door het aanbieden van bijvoorbeeld (geld) bonussen.

Voor ons maakt het niet uit waar je handelt, wat je handelt of hoeveel je handelt, zolang je maar succesvol handelt! Het is ons doel je daarbij te helpen en je alles aan te reiken wat je nodig hebt om een succesvolle trader of belegger te worden.

chris-190x250-witChris Boon

Laat ik om te beginnen zeggen wat ik niet ben. Ik ben geen goeroe, marktvoorspeller of analist. Ik ben in de eerste plaats een trader. Daarnaast haal ik veel plezier uit het coachen en opleiden van andere traders en actieve beleggers, máár mijn eigen trading zal altijd op de eerste plaats komen en de reden daarvoor is simpel: dat is mijn vak.

Ik ben vanuit een achtergrond in psychologie vele jaren actief geweest in training, coaching en business-consulting. Daarnaast bestudeerde ik gefascineerd het denken en handelen van top-traders en dit heeft uiteindelijk geleid tot een carrière-switch waar ik nog steeds veel plezier aan beleef.

De combinatie van mijn kennis op het gebied van trading, als wel mijn ervaring uit mijn training en consultancy verleden (ik ben daadwerkelijk geschoold en zeer ervaren in het mensen helpen meer uit zichzelf te halen) is in Nederland uniek. Waar de meesten niet veel verder komen dan de theorie is het voor hen die het zelf goed beheersen vaak nog heel lastig dit echt over te brengen op anderen. Hier ligt mijn echte passie. Wellicht wilt u ervan profiteren?

jaap-190x250-witJaap Groeneveld

Ik ben een geboren ondernemer met ruime ervaring in verschillende branches. Ook op gebied van trading en beleggen ben ik breed georiënteerd. Al ruim 20 jaar handel en investeer ik op korte-, middellange- en lange termijn in onder meer aandelen, opties en ETF’s. Ik zie trading en beleggen als een business en ik ben ervan overtuigd dat je je strategie en doelstellingen helder moet hebben om succesvol te zijn.

Ik ben een groot voorstander van persoonlijke ontwikkeling en het ontwikkelen van de mensen om mij heen. Ik investeer veel tijd en energie in het coachen van mensen om het beste uit zichzelf te halen en daar heb ik ook een groot deel van mijn successen aan te danken.

Door mijn jarenlange ervaring in het aansturen van grote teams (tot 80 man groot) kan ik mensen met relatief weinig moeite en feedback snel de goede kant op krijgen. Mijn kracht ligt in zowel resultaat- als oplossingsgericht coachen en begeleiden. Voor iedere case bedenk ik een passende oplossing. Benieuwd hoe je een gezonde businesscase creëert voor je beleggingsportefeuille? Dan help ik je graag verder!

david-190x250-witDavid de Ree

Net als Chris ben ik in eerste instantie een trader. Wel één met een passie voor technische analyse. Ik ben iemand die de theorie aan de praktijk heeft weten te koppelen. In 2009 heb ik de CMT opleiding afgerond, wat de internationale opleiding is tot register technisch analist. Ik praat dan ook graag over beide onderwerpen en inmiddels coach ik diverse personen over beide vakken.

Met inmiddels 20 jaar werkervaring in het beleggingsvak, waarvan velen jaren als professioneel handelaar en vermogensbeheerder, durf ik wel te stellen dat ik door de wol ben geverfd. Uniek is dat ik zowel ben opgeleid als fundamenteel- en technisch analist, maar werk als zelfstandig handelaar voor eigen rekening en risico.

Ik heb een voorliefde voor korte termijn handelsstrategieën en weet deze dan ook zonder moeite te koppelen aan diverse statistische voordelen vanuit lange(re) termijn beleggingsstijlen. Mijn enorm brede ervaring met handelsmodellen en beleggingsstijlen zorgen er voor dat ik voor elk individu een beleggings-/tradingstijl kan creëren dat past bij zijn of haar overtuigingen. Benieuwd welke stijl het beste past bij u?

Gerben-190x250-witGerben Mulder

Op 16-jarige leeftijd werd mijn interesse gewekt in de financiële markten en op 17-jarige leeftijd besloot ik om te beginnen met beleggen. Al snel kwam ik erachter dat de intraday handel mij het meest trok en in 2014 werd ik door Chris, Jaap en David opgeleid tot Junior Trader binnen De Ontwaakte Trader.

Naast het handelen zorg ik sinds het begin van 2016 voor de support, de ledensites en de organisatie van De Ontwaakte Trader. Wanneer een cursist een vraag heeft zal ik, waar ik kan, helpen.

Linda van Laar

Na een studie Medische Biologie en een omzwerving in de detailhandel ben ik in juni 2016 begonnen bij De Ontwaakte Trader. Hier richt ik me zowel op de marketing en online vindbaarheid  als op de support en ledensites.