Direct aanmelden

Page Content

Maandag 12 december 2016

vanaf 19:30 uur

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Schrijf je gratis in en ontdek:

Recent is Ninjatrader 8 gelanceerd! Ninja is nog steeds de tool van Chris zijn keuze en dat weten jullie. Er komen heel wat vragen binnen over Ninja 8 (o.a. over basiX maar ook veel over de functionaliteiten ervan). Om het wat eenvoudiger te maken organiseren we …….. een webinar samen met Jared van Ninja zelf! Hij zal meer laten zien van Ninja 8 en je kunt hem vragen stellen (Chris ook natuurlijk).

  • Waarom is NinjaTrader de tool van Chris zijn keuze?
  • Ontdekt Ninja 8.
  • Chris laat je verschillende leuke indicatoren in Ninja 8 zien.
  • Stuur je vragen in via deze pagina en de mannen achter NinjaTrader zullen deze samen met Chris live tijdens het webinar behandelen

Om zo efficient mogelijk met jullie vragen om te gaan in de tijd die we hebben heeft Jared ons gevraagd of jullie vragen van te voren vast willen insturen. Dat kan via het formulier onderaan deze pagina…


Wie gaat presenteren?

Chris Boon

Trader en coach
Normaal gesproken organiseren wij dit soort live-charting webinars alleen voor onze betalende leden. Ditmaalmaken we daar een uitzondering op en geven we iedereen de kans om een keer gratis mee te kijken. Meld je op tijd aan, want vol=vol!


Live uitzending inclusief vraag en antwoord!

Dit webinar is LIVE en zal niet worden opgenomen. Grijp dus nu je kans. Gedurende het webinar zullen wij eveneens je vragen beantwoorden! Gebruik onderstaand contactformulier om deze in te sturen.

NinjaTrader 8 Released