Master Tactisch Beleggen 2018

Een 5-daagse offline cursus met David de Ree en Jaap Groeneveld

Meer informatie

Beurzen staan op historisch hoge niveau’s, de volatiliteit is angstwekkend laag, crypto-currencies steken de kop op en Goud lijkt helemaal weg te zakken! Hoe kun jij, als niet-professionele belegger, gebruik maken van de unieke kansen die dit tijdsgewricht brengt, je portefeuille beschermen, maar toch ook structureel weet te profiteren van deze marktfase. 

Onze suggestie is ….

WORDT EEN ‘MASTER’ IN TACTISCH BELEGGEN

Wat ga je leren?

Van theorie naar 

praktijk

VERTAAL THEORIE VAN TACTISCH EN STRATEGISCH ‘SWING’ TRADEN EN BELEGGEN NAAR DE PRAKTIJK

Ontwikkel je eigen   visie

LEER EEN VISIE TE ONTWIKKELEN OP DE BELANGRIJKSTE FONDSEN

BeursGPS begrijpen


BEGRIJP DE WERKING VAN DE ‘BEURSGPS’  EN ZET DEZE CONDITIES OM IN SIGNALEN VOOR DE 30 MEEST COURANTE FONDSEN EN ETF'S

Maak je eigen 

beleggingsplan

BOUW ONDER BEGELEIDING EEN BELEGGINGSPLAN VOOR 2018!

Over David de Ree

In eerste instantie ben ik een trader. Wel één met een passie voor technische analyse. Ik ben iemand die de theorie aan de praktijk heeft weten te koppelen. In 2009 heb ik de CMT opleiding afgerond, wat de internationale opleiding is tot register technisch analist.

Met inmiddels 20 jaar werkervaring in het beleggingsvak, waarvan velen jaren als professioneel handelaar en vermogensbeheerder, durf ik wel te stellen dat ik door de wol ben geverfd. Uniek is dat ik zowel ben opgeleid als fundamenteel- en technisch analist, maar werk als zelfstandig handelaar voor eigen rekening en risico. 

Over Jaap Groeneveld

Al ruim 20 jaar handel en investeer ik op korte-, middellange- en lange termijn in onder meer aandelen, opties en ETF’s. Ik zie trading en beleggen als een business en ben ervan overtuigd dat je je strategie en doelstellingen helder moet hebben om succesvol te zijn.

Ik ben een groot voorstander van persoonlijke ontwikkeling en het ontwikkelen van de mensen om mij heen. Ik investeer veel tijd en energie in het coachen van mensen om het beste uit zichzelf te halen en daar heb ik ook een groot deel van mijn successen aan te danken.

Wat zijn de onderwerpen?

Hoe stapel ik ‘edges’ voor een high probability trade middels fundamentele, kwantitatieve en technische analyse?

Hoe maak ik een grafische korte termijn analyse (technische analyse) voor swing beleggen?

Hoe stel je een portefeuille samen die niet alleen gediversifieerd is op asset class, maar ook op beleggingsstijl/methodiek?

Welke beleggingsmethodieken/stijlen zijn er?

En hoe selecteer ik de juiste beleggingsstijl behorend bij mijn beleggingshorizon?

Hoe stel ik doelen met betrekking tot mijn protefeuille en zet ik dit om in een plan voor 2018? 

Hoe zet ik de BEURSGPS (aanvullend en naar behoefte) in als selectie en BigPicture instrument voor Intraday trading?

Wat zijn belangrijke aanwijzingen dat een correctie nabij is?

Hoe gebruik ik optieconstructies om diverse scenario's aan te geven om mijn portefeuille te beschermen bij een bepaalde visie op de markt?

Met EXTRA onderwerpen:

Wat kan ik als alternatief inzetten voor mijn obligaties om toch nog een yield/cashflow/rendement te behalen?

Beleggen is een business! Hoe ontwikkel ik de mindset van een top belegger?

Webinar opnames

Nu met de volgende Bonussen!

1. Vraag-en antwoord webinars tussen de offline dagen door

2. Big picture bepaling voor swing trading door Chris Boon

3 Toegang tot de gehele OBU, waaronder uitleg video`s over diverse beleggingsmethoden

4 Een half jaar toegang tot de BeursGPS

5. Een webinar op actief Crypto-currency trading door Chris Boon

Data

Vrijdag 2 en zaterdag 3 februari

Vrijdag 16 en zaterdag 17 februari

Zaterdag 3 maart


Locatie

De vijf Masterdagen worden gehouden in Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum te Zeist.

Natuurlijk wordt de lunch tijdens deze 5 Masterdagen voor je verzorgd.