Nieuw Coachingsprogramma 2016-2017:
Master-in-Trading BasiX

“Hoe zou jij het vinden om in 9 maanden het trading vak te leren van 2 succesvolle traders?”

Beste trader,

Eens per jaar organiseren wij een intensief coachingstraject voor een kleine groep traders, genaamd Master-in-Trading (MIT). Het MIT programma omhelst een compleet opleidings- en begeleidingspakket, online en offline, waarbij je tot het niveau wordt gebracht waarop je consistent en winstgevend kunt traden.

Het MIT programma hebben we door de jaren heen steeds verder verfijnd en doorontwikkeld. In ons 7e coachingsprogramma ligt de focus op het aanleren van een veelzijdig systeem genaamd BasiX. Met behulp van BasiX krijg je een uniek inzicht in waar het ‘grote geld’ zit (de professionals) en hoe je als een van de weinigen gebruik kunt maken van deze waardevolle informatie.

De methodes die je leert tijdens MIT BasiX zijn dusdanig geperfectioneerd dat vrijwel iedereen er succes mee kan behalen indien de principes van trading juist worden aangeleerd en toegepast. Natuurlijk, het zit er niet bij iedereen in, maar als het er ook maar een beetje in zit dan is de kans groot dat we dat er tijdens MIT BasiX uithalen, of je nu een amateur of een pro bent!

Tijdens dit 9 maanden durende traject komt zowel de benodigde theorie langs (systeem ontwikkeling, risk management, psychologie etc.) als het toepassen van deze theorie in de praktijk (live handelen). Je leert in deze periode hoe je consistent, jaar in en jaar uit, geld kunt verdienen met trading.

MIT BasiX start in mei 2016 en loopt door tot januari 2017. In de minimaal 12 contactmomenten staan coaching en begeleiding centraal. Tijdens de live trading dag kijk je eerst live met ons mee hoe wij handelen en daarna kijken wij over jouw schouder mee of alles goed gaat.

Fair warning: Ons vorige coachingsprogramma zat snel vol, wees er dus op tijd bij als je interesse hebt!

Wat mag je verwachten?

 • Cursusdagen: 3 zaterdagen van 10.00 tot 16.30 (incl lunch)
 • Live handelen: 1 dag live trading van 13.00 tot 20.00 (incl diner)
 • Online coaching: 6 online classrooms
 • Persoonlijke begeleiding: 2 keer 1-op-1 coaching (live of via skype)
 • Jouw eigen strategie: Een concrete aanpak om zelf strategieën te ontwikkelen
 • Psychologie: Hoe ontwikkel ik mijzelf, hoe ga ik om met valkuilen in mijn gedrag?
 • Techniek: Target selectie, trade locatie, entry- en exit technieken
 • Risk management: In de praktijk (risk per trade, 4 bullet methode etc.)
 • Trading praktijk: Dagstructuur, dagproces, leerproces
 • Businessplan: Een uitgebreid plan met daarin jouw doelstellingen en strategie
 • Community: Omring je met andere traders en wissel tips, ervaringen en ideeën uit

BONUS #1: Levenslang toegang tot de Online Trading Universiteit (t.w.v. €2.000)
De OTU is een complete online leerschool voor traders met video’s, artikelen, rekenmodellen en exclusieve ledenwebinars verdeeld over 10 modules met ieder een eigen thema.

BONUS #2: Besloten facebook groep exclusief voor deelnemers aan MIT BasiX
Via de facebook groep blijf je eenvoudig in contact met je medecursisten en kan je onderling kennis en ervaring delen. Ook wij zelf zijn regelmatig aanwezig in deze groep voor support en motivatie.

BONUS #3: Toegang tot de Olympic Trading Class gedurende de opleiding (t.w.v. 9 x €99)
De Olympic Trading Class (OTC) bestaat uit wekelijkse Q&A webinars met Chris, educatieve video’s en een trading chatroom waarin deelnemers onderling kennis en ervaring kunnen uitwisselen.

BONUS #4: 1 jaar lang gratis gebruik van de Beurs GPS voor traders (t.w.v. €564)
De Beurs GPS maakt verschillende marktcondities inzichtelijk en helpt je bij het selecteren van de juiste markten om in te handelen.

Je mag het met de volgende stelling eens of oneens zijn, maar wij zijn van mening dat wie goed wil traden het vak moet leren van mensen voor wie de handel zelf centraal staat en er daarnaast over praten, in plaats van andersom (en dat laatste geldt helaas voor de meeste ‘goeroes’).

Structureel geld verdienen in de markten is een heel ander vak dan bijvoorbeeld schrijven over Technische Analyse en vraagt andere kwaliteiten van je. Kwaliteiten die je alleen kunt ontwikkelen als je met je voeten ‘in de modder staat’.

Eens per jaar organiseren wij een intensief coachingstraject voor een klein groepje traders die samen met ons in die modder willen staan. Dit is jouw kans!

Over Chris Boon

Chris is de oprichter van de Online Trading Universiteit. Deze online leerschool voor traders en actieve beleggers telt inmiddels meer dan 200 actieve leden. In minder dan 2 jaar heeft Chris al verschillende cursisten opgeleid tot winstgevende traders (waaronder ook Jaap).

Daar waar veel opleiders in de beleggingswereld in de eerste plaats opleider zijn en daarna pas trader is Chris een echte trader die het daarnaast leuk vindt om een deel van zijn drukke agenda vrij te maken voor opleiding en coaching.

Chris bezit de gave dat hij je precies kan vertellen wat werkt in trading (kennis), maar ook hoe het werkt (praktijk) en waarom het werkt (psychologie).

Over Jaap Groeneveld

Jaap is breed georiënteerd op gebied van trading en beleggen. Al ruim 20 jaar handelt en investeert hij op korte-, middellange- en lange termijn in onder meer aandelen, opties en ETF’s. Jaap ziet trading en beleggen als een business en is ervan overtuigd dat je je strategie en doelstellingen helder moet hebben om succesvol te zijn.

Jaap is iemand die de diepte ingaat en ieder systeem dat hij handelt van haver tot gort begrijpt. In combinatie met zijn zelfkennis en realistische verwachtingen maakt dit hem erg succesvol.

Leuk detail: Jaap heeft een uitgekiende manier om aandelen te selecteren en een eigen trading set-up bedacht, de Jaap-trade of J-trade in het kort, die inmiddels ook door een aantal pro-traders vanuit andere delen van de wereld wordt toegepast.

Over BasiX

BasiX is een unieke trainingstemplate voor NinjaTrader die bijna volledig universeel toegepast kan worden. Het kan op verschillende markten gebruikt worden (zoals aandelen, forex en futures) en is bovendien geschikt voor meerdere timeframes (van intraday tot swing).

Met de BasiX template kan je zowel trend als countertrend setups handelen, daarnaast is het ook geschikt voor scalping. Bovendien kan de template zowel rule based discretionair worden toegepast als 100% systematisch.

Tijdens MIT laten we de filosofie achter het BasiX systeem zien en zal de gehele formule de revue passeren. Van concept tot systeemregels en van risico management tot psychologie. Uiteraard ontvangen alle deelnemers aan MIT de BasiX template voor NinjaTrader.

Ook krijgen deelnemers toegang tot de webinar-opnames van het eerste en tweede BasiX trainingsprogramma (ruim 16 uur aan opnames). Hierin wordt alles nog een keer gedetailleerd en nauwkeurig uitgelegd.

Locatie & Data

Locatie
Carlton President Hotel
Floraweg 25
3542 DX, Utrecht

Data zaterdagen (10.00 – 16.30)
21-05-2016, 17-09-2016 en 12-11-2016

Data live trading dag (13.00 – 20.00)
17-01-2017

Data online classrooms (start 19.30)
14-06-2016, 07-07-2016, 29-09-2016, 13-10-2016, 13-12-2016, 02-02-2017

Kan je een dag niet? Mail ons!

Op de zaterdagen kunnen deelnemers genieten van een uitgebreid lunchbuffet en op de live trading dag wordt er een dinerbuffet geserveerd. Ook voor water, koffie, thee en schrijfmateriaal wordt gezorgd.

Master-in-Trading BasiX iets voor jou?

Investeren in je kennis, netwerk, omgeving, gezondheid en ontspanning zijn de betere investeringen die op lange termijn voor je zullen werken. Traders die in zichzelf durven te investeren komen op een gemakkelijkere manier veel verder dan mensen die hier bang voor zijn.

Een vraag die ons vaak gesteld wordt is omtrent de prijs van het programma. Onze gedachte is de volgende: als je je niet committeert en hoopt een methode te vinden om heel veel geld uit de markten te halen dan zou je nog geen €100,- moeten willen investeren.

Maar… als je bereidt bent om, net als wij, jezelf voor de volle 100% te committeren aan dit intensieve en confronterende programma dan kun je naar onze mening geen betere investering doen!

Om heel eerlijk te zijn vinden wij dat de prijs van het MIT BasiX programma minimaal €10.000 zou moeten zijn, gezien de energie en tijd die in het gehele traject wordt gestoken én de resultaten die je ermee kunt boeken. Tegelijkertijd willen wij de drempel ook niet te hoog maken.

Om die reden hebben wij besloten om het programma met een flinke korting te introduceren en de prijs na iedere ronde te verhogen. De prijs van dit 7e coachingsprogramma bedraagt eenmalig €5.500 incl btw. De eerste 8 aanmeldingen worden beloond met een korting van €500,- en betalen dus €5.000,-.

Interesse? Wees er snel bij!

Als je serieuze interesse hebt in het MIT BasiX programma dan nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk intakegesprek bij ons op kantoor of via telefoon/skype.

Stuur een mail naar support@deontwaaktetrader.info dan nemen we spoedig contact met je op.

Enkele ervaringen van deelnemers
aan het BasiX trainingsprogramma

Wim:

Frans:

Frank:

Marc:

Interesse? Wees er snel bij!

Als je serieuze interesse hebt in het MIT BasiX programma dan nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk intakegesprek bij ons op kantoor of via telefoon/skype.

Stuur een mail naar support@deontwaaktetrader.info dan nemen we spoedig contact met je op.

© De Ontwaakte Trader BV | Coachingsprogramma voor traders | KVK: 57194092